Termoizolatii

Firmă termoizolații constanta

Specializați in termosisteme realizăm lucrări pentru dezvoltatori imobiliari, locuințe persoane fizice, sedii S.C., asociații de propietari în Constanța și în împrejurimi (Năvodari, Cumpăna, Agigea, Etc.). Punem la dispoziția dumneavoastră servicii complete începând de la evaluarea, stabilirea etapelor și graficul lucrări ce urmează a fi efectuate, suport tehnic în alegerea si achiziționarea materialelor potrivite, personal angajat instruit cu experiența in domeniu, dotările de actulitate necesare in realizare termosistemelor și reabilitări fațade.

Spontan

Vă invităm sa vizitați pagina noastră de Facebook pentru a vizualiza câteva din proiectele realizate de noi!

Aveți nevoie de o evaluare? Contacți-ne pentru o evaluare gratuită a lucrarilor  pentru clădirea dumneavoastră.

Echilibrul termic înseamna confort si economii importante in buget. Noi va ajutam sa il obtineti prin executarea lucrarilor de termoizolații de calitate.

Câteva tipuri de termosisteme:

  • Polistirenul expandat ofera o termoizolație buna, este ignifugat și nu prezinta un risc de aprindere. Marele avantaj este ca poate fi montat direct pe zidarie și datorită debitări din grosime cu ajutorul unui dispozitiv special se pot obtine dimeniuni preferențiale care ofera posibilitatea corectari planeități fațadelor (ex. izolatia fațadei este de 10cm grosime si pe alocuri mai sunt necesare corecți de 2cm in plus sau 1 cm in minus).
  • Vata minerala bazaltica, un material ce nu favorizeaza combustia, folosita in special pentru peretii exteriori sau terase.
  • Celco Izomineral care practic este asemanator unui BCA cu o densitate mai mica, deoarece este la început merită incercat la pereți interiori ce nu pot fi termoizolați pe exterior, este mai economic și ocupă mai puțin spațiu decât soluțiile alternative (vată + rigips) este mai rezistent mecanic de cât polistirenul dar este mult mai permisibil la vapori.

Alegerea materialului potrivit pentru termoizolatii trebuie sa țina cont de numeroase aspecte:

  • Riscul de incendiu
  • Nivelul de hidroizolatie necesar
  • Nevoie de izolare fonica
  • Mediu, respectiv montare la exterior unde trebuie sa se țina cont de expunerea la raze UV, umiditate, conditii de mediu.
  • Considerențe ecologice
  • Buget disponibil

Montarea materialelor termoizolante (placări cu polistiren, vată bazaltică) la exterior se facem, de multe ori, la inaltime. In echipa Spontan Building se regasesc și alipiniști utilitari cu experientă pentru astfel de proiecte.

Nu amânati lucrarile de eficientizare energetica a clădirii dumneavoastrî! Vara sau iarna, peretii, pardoselile sau acoperisurile pregatite cu o izolatie termica corespunzatoare inseamna un confort termic sporit si mult mai putine cheltuieli.

Contacți-ne pentru o evaluare gratuita a lucrarilor de termoizolații pentru clădirea dumneavoastră.

Termoizolații constanța, placări cu polistiren, firme izolații constanta, termoizolații cu vată bazaltica, anvelopări, anvelopări exterioare, termoizolații năvodari, termoizolații agigea, termoizolații valul lui traian, termoizolații lumina, termoizolații ovidiu, termoizolații eforie, termoizolații tuzla.