Hidroizolatii constanta

Avem mai bine de 10 ani in care lucrăm izolații cu membrane bituminoase perioadă in care am întampinat o mulțime de provocări, lucrări ce păreau imposibil de rezolvat pentru clienții noștri iar in urma unei evaluări in detaliu au fost stabilite lucrarile necesare, materialele potrivite si aceste probleme au fost rezolvate, printre clienti nostri se regasesc dezvoltatori imobiliari, asociatii de propietari cat si persoane fizice.

 

Citeste si: ”Informatii utile despe cum se executa o hidroizolatie”

Aveți probleme cu infiltrațiile? Contacti-ne pentru o evaluare gratuita a lucrarilor  pentru clădirea dumneavoastră.

Apa are abilitatea de a gasi repede orice slabiciune a unui acoperis, perete, fundatie sau alte structuri de beton. Orice fina crapatura se transforma in cateva luni intr-o cale sigura prin care umiditatea patrunde  prin acoperisuri, terase, balcoane facand pagube majore, reducand in acelasi timp, rezistenta betonului cu efecte greu de cuantificat  asupra rezistentei in timp a unei constructii.

Trebuie acordata o importanta deosebita realizarii unei hidroizolatii de calitate pentru a preveni sau a indeparta la timp riscurile la care o cladire sau orice alt timp de constructie din beton poate fi expusa.

Spontan Building ofera servicii de montare a membranelor bituminoase, una din cele mai bune solutii de hidroizolatie pentru acoperisuri, terase, subsoluri sau tuneluri.

Avem experienta in montarea oricaror tipuri de membrane bituminoase de tip folie sau lichide, cu armatura din fibra de sticla sau cu armatura din poliester, membrane bituminoase aditivate cu polimeri APP sau SBS.

Recomandam folosirea membranelor bituminoase profesionale deoarece fața de cele obișnuite din comerț oferă:

  • Ofera o rezistenta buna in timp
  • Sunt materiale rezistente la un regim de temperatura extins, fara a fi afectate de topire sau crapare
  • O lucrabilitate sporită ce contribuie la realizarea unor lucrari de hidroizolatii impecabile tehnic si optic
  • Permit combinarea cu alte materiale pentru termoizolatii
  • Permit montarea peste ele a unor placari cu rol estetic sau de rezistenta mecanica, cu aderenta excelenta.
Procesul de montare al membranelor bituminoase trebuie sa respecte o serie intreaga de reguli

  • Pregatirea corespunzatoare a suprafetei prin curatare si nivelare
  • Instalarea in conditii meteo favorabile
  • Alegerea membranelor bituminoase potrivite pentru fiecare tip de lucrare, fie ca este vorba de terase blocuri, balcoane, terase circulabile sau alte tipuri de constructii ce pot fi afectate de infiltratii.
  • Furnizarea membranelor bituminoase selectate pentru lucrarile de hidroizolatie
  • Montarea membranelor bituminoase intr-un strat sau multistrat
Hidroizolații Constanța, Hidroizolații Năvodari, Hidroizolații Mangalia, Hidroizolații Eforie, Hidroizolații Techirghiol, Hidroizolații Agigea, Reparații Acoperișuri, Izolatii acoperișuri bloc, Infiltrații terase, Înlocuire pluvială.