Întâmplări îți pot fi de folos daca ești în cautarea unei locuințe

Întamplarea cu acoperișul, clientul nostru a cautat pe internet Hidroizolatii constanta

Acum 2 ani am fost solicitați de un cuplu tânăr care achiziționase un apartament prin prima casă situat la ultimul nivel, etajul 4 mai exact. La prima vedere apartamentul părea recent renovat dar după prima ploaie au apărut infiltrațiile, puțin lângă ușa de la intrare încă o pată mica în bucătărie. Solicitarea era pentru o mică reparație dar după ce am ajuns la fața locului și am urcat pe terasa blocului unde am descoperit că pe suprafața apartamentului respectiv era un acoperis improvizat de tip șarpanta fără autorizație cu plăci de internită lipsa sau cele care existau erau crăpate și multe alte modificări la hidroizolația veche a blocului, acel acoperiș deservea ca adăpost pentru porumbei iar pardoseala acoperită de 10-15cm escremente si o mulțime de gândaci .

A fost nevoie de demolarea acoperișului (oparațiune destul de costisitoare) și refacerea hidroizolației, până la începerea lucrărilor fiind asociație de propietari a trebuit facută sedința cu toți vecini unde cu greu au fost convinși să contribuie la lucrare unde fost nevoie de 1 an de zile.

Întâmplarea cu igrasia clientul nostru a cautat Termoziolatii constanta

Garsoniera situată la parter termoizolație, tâmplărie pvc, ușa metalică etc.

Am fost contactați de domnișoara ce achiziționase garsoniera mai sus menționată si ne-a mărturisit că are probleme cu igrasia și  transpiră geamurile.

După o evaluare amănunțita am constatat ca ”termosistemul” avea 2 cm grosime și o densitate forte mică, partea superioară nu era închis corespunzător, terminația se făcea în rostul plăcilor de beton ce face legatura între etaje unde erau fisuri si crăpaturi. Cand ploua toata apa se infiltra in spatele polistirenului și menținea peretele meru umed, glafurile geamurilor erau incheiate in rama gratiilor unde lafel cad ploua toata apa lafel pătrundea în spatele polistirenului, sticla termopan transpira deoarece nu era vidata corespunzator dar si datorita umiditați acumulată in pereti.

Ca remediere a fost indepartat termoizolatia veche (operatiune destul de costisitoare) dupa care am montat un termosistem de 10 cm cu o densitate de 16kg/mc (EPS80), sa rectificat grilajele geamurilor pentru termoizolarea corespunzatoare a glafurilor și inlocuirea sticlei termopan cu o sticla 4 sesons.

Pe interior pentru îndepartarea mucegailui existent a fost nevoie de raschetarea peretilor pana la beton spalarea cu clor si aerisire timp de 2 zile dupa care sa aplicat glet, lavabil si inlocuirea parchetului. 

Am fost solicitați pentru deblocări de usi clienți nostri căutând Alpinism utilitar constanta

Fie că pierduse cheia și aveau o dublură în locuința și nu aveau altă posibilitate decât să strice ușa, sau o ușa sofisticată care se încuie îndata ce a inchis-o și a uitat cheia în interior, noi am intrat pe geam si am recupera cheia. Vă recomand sa faceți asta cu o societate sau cu cineva de incredere iar pe perioada cat iti cauta prin casa cheia sa tii legatura cu el prin un apel video asa procedam noi.

Lasă un răspuns